Si Terrassa et queda a prop i t'agrada cantar...
vine amb nosaltres!

El Cor VINE proposa un treball rigorós i entusiasta per tal de fer del cant coral una vivència única de la música vocal, des de la cançó tradicional fins a les músiques més modernes.

El cor forma part de l’Entitat Coral Nova Ègara, fundada l’any 1998, que actualment consta de tres seccions en les quals canten al voltant de 120 cantaires de totes les edats. Dirigida actualment per Lars Isdahl, ha participat en nombrosos concerts per tota la geografia catalana, així com per Granada i França.

qui dirigeix el Cor Vine

Jaume Sala

Músic i professor de música de Secundària dirigeix el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, el Cor VINE de Terrassa i el Cor de noies de Matadepera.

Ha estat professor en els cursos de Direcció Coral de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC), dels quals ha estat coordinador, i en els de la Federación Coral Aragonesa, en els Cursos de Musica Popular i Tradicional (FESTCAT) i de l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya).

Ha participat en projectes educatius de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i amb el Projecte Òpera a les Escoles de l’Ajuntament de Sabadell.

Ha dirigit la secció aleví de la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia.

Ha estudiat l’enfocament terapèutic de la veu amb Thomas Clements, percussió amb Mauricio Molina i ha rebut classes de mestres del l’Índia (Ritwick Sanyal) i Bulgària (Galya Haralambieva) entre d’altres.

Realitza tallers i conferències sobre els harmònics de la veu.

Marisol Muñoz Cañivano

Ha cursat els estudis d´Harmonia, Formes i Contrapunt al Conservatori Superior de Música del Bruc, amb els mestres Poch i Manel Oltra, així com d’Estètica i Història de la Música amb Juanjose Olives. Paral·lelament, ha realitzat els estudis de Piano (instrument del que és titulada superior) amb Montserrat Santacana (deixebla d’Alícia de Larrocha), i amb Àngel Soler, amb qui ha treballat profundament la Música de Cambra i el repertori per acompanyar cantants.

Ha tingut algunes experiències com a concertista a Barcelona i també a Granada, però es dedica principalment a la pedagogia; és professora de Piano de l’Escola de Música Berna de Barcelona, de l’Escola d’Art Música, integrada dins l’escola Sant Gregori, també a Barcelona, i de l’Escola Fusió de Sant Cugat.

Actualment ha començat una nova etapa, que l’ha portat cap al món coral, i és membre de diverses formacions: el grup de cambra 2×4 de Sabadell, la Coral Nova Ègara de Terrassa, la Coral Berna, i el Cor de la Capella del Pi de Barcelona. Per poder aportar un bon nivell en tots aquests grups és alumna de cant del tenor Josep Benet.

On assagem

Assagem a l’escola L’Avet (Carrer Cardaire, 23. Terrassa).

Els dimecres de 18h a 19.30h.

Qui Sóm ?

Som una coral juvenil dirigida per Jaume Sala, que ens reunim cada dimecres per fer el que més ens apassiona: cantar.

Actualment cantem cançons de la Olivia Rodrigo, Sara Bareilles etc …

Vols venir?

No t’ho pensis més clica en aquest link  “vinc amb vosaltres” o envia’ns un correu electrònic a corvine.trs@gmail.com

Contacta amb nosaltres

 

Si necessites més informació o vols posar-te en contacte amb nosaltres, omple aquest formulari i et respondrem tan aviat com puguem

 

COR VINE

de la Coral Nova Ègara de Terrassa
coralnovaegara@gmail.com