Hem tingut el privilegi de participar en el “Concert de Nadal Solidari” que cada any organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar al projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora, que te com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.

Hem compartit el concert amb el prestigiós organista Jordi Figueras, amb Dani Garcia al piano, Pep Coca al contrabaix i Núria Cadevall a la flauta travessera.

Reproduïm la crònica del concert que han publicat a la pàgina web del Rotary Club

Més de 100 persones van omplir el tradicional “Concert de Nadal Solidari” que cada any organitza el Rotary Club de Terrassa a l’església de Sant Pere i que aquest any servirà per ajudar al projecte INSIEME de la Fundació Maria Auxiliadora, que te com a objectiu la inserció sociolaboral de persones amb risc d’exclusió social.

 

El concert s’ha convertit en un referent de les celebracions de les festes pre-nadalenques de la nostra ciutat i compta amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere i Gràfiques Serafí i del prestigiós organista Jordi Figueras, que aquest any ha volgut compartir el seu concert d’orgue amb el Cor Vine que està composat per nois i noies joves acompanyats de Dani Garcia al piano, de Pep Coca al contrabaix, de Núria Cadevall a la flauta travessera i dirigits per en Jaume Sala.

 

Volem destacar que l’actuació del Cor Vine ha estat magnífica i ha fer gaudir a tots els assistents amb un programa molt variat que combinava cançons molt conegudes amb nadales i adaptacions de cançons més tradicionals.

Igualment volem fer menció a l’excel·lent direcció d’enJaume Sala que ha amenitzat amb comentaris cadascuna de les peces interpretades i del conjunt de músics que han acompanyat cada cançó ja que han aportat un nivell musical molt destacable.

 

Al final de l’actuació s’ha cantat el Venite Adoremus entre els assistents, el Cor Vine i amb la música d’orgue, que ha omplert la sala d’aplaudiments per l’emoció que ha generat entre tots els presents.

 

 

 

 

La presidenta del Rotary Club de Terrassa, Sra. Carme Espí, ha destacat el caràcter solidari de totes les accions del club vers la ciutat i ha agraït la participació de tots pe haver aconseguit fer possible aquests dissetena edició del concert. Al finalitzar l’acte ha lliurat als musics uns rams de flors i als components del Cor Vine unes xocolatines com a record i agraïment.